Βράβευση . κάλη

Περίπου 50 μέλη από τη μεγάλη οικογένεια της συμμετείχαν στην αποστολή των Πελαργών από όλη την Ελλάδα για παραβρεθούν οργανωμένα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και όχι μόνο να τιμήσουν με την παρουσία τους τον ζωντανό θρύλο , αλλά και να παρακολουθήσουν τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση της Επίσημης  Αγαπημένης απέναντι στη Σλοβενία του Ντόνσιτς.

Μικροί αθλητές με τους γονείς τους, προπονητές και μέλη της διοίκησης ταξίδεψαν είτε με το λεωφορείο της αποστολής, είτε ιδιωτικά και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Civitel Attik απολαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, και στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα. Ωστόσο, όταν έφθασε η ώρα της βράβευσης και του αγώνα ήταν όλοι εγκαίρως στις θέσεις τους μέσα στο γήπεδο. Ο πιο σπουδαίος Έλληνας Αθλητής που άλλαξε το ρου του μπάσκετ στη χώρα μας, μας έκανε να κλάψουμε από συγκίνηση όταν βούρκωσε ο ίδιος στην αποθέωση του ονόματός του σπο 15.000 θεατές! Η Εθνική μας ομάδα μας αποζημίωσε με την εμφάνιση και τη νίκη της, αφήνοντας ελπίδες διάκρισης ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλου!! Τέλος, η παρακολούθηση δια γυμνού οφθαλμού του NBAer Λούκα Ντόνσιτς ήταν μια εμπειρία ζωής…Μετά το τέλος του αγώνα οι μικροί αθλητές μας πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους.

Στο περιθώριο του ταξιδιού, εκπρόσωποι του ΔΣ της ομάδας μας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Eurohoops και αντάλλαξαν απόψεις για την οργάνωση της λειτουργίας του γηπέδου και της ακαδημίας με τον διευθυντή της Θοδωρή Παπαλουκά, πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ευρώπης με το εθνόσημο.

➝ Ευχαριστούμε  θερμά τους χορηγούς της ομάδας – Θέρμη-Τηλεθέρμανση, Faethon, Γατίδης Fresh και Acs Courier Serres για την υποστήριξη της δράσης, καθώς και τους “Πελαργούς” για τη φιλοξενία.