Σxετικά με έμας

Siris Basketball Academy

Καλωσορίσατε στην Siris Basketball Academy, μια πρότυπη ακαδημία καλαθοσφαίρισης που ιδρύθηκε με σκοπό να αναδείξει και να αναπτύξει το μπάσκετ στην πόλη και τον νομό των Σερρών. Η φιλοσοφία μας βασίζεται στη σωστή διαπαιδαγώγηση, την άρτια εκμάθηση του αθλήματος, την ψυχαγωγία και την εξέλιξη των νεαρών αθλητών μας, όλα υπό το πρίσμα της ανιδιοτελούς αγάπης  μας για το μπάσκετ.

siris-arxiki-3
siris-arxiki-2

Η καρδιά της Ακαδημίας μας χτυπά στο ιδιόκτητο προπονητικό μας κέντρο, το AIRDOMΕ BASKETBALL HALL – το πρώτο αδειοδοτημένο προπονητικό κέντρο του είδους του σε όλη την Ελλάδα-, το οποίο περιλαμβάνει:

➝ 1300 τ.μ.
➝ 2 πλήρως εξοπλισμένα γήπεδα μπάσκετ.
➝ Πιστοποιημένο συνθετικό παρκέ από τη FIBA.

Οι έμπειροι προπονητές μας, με μεράκι και αφοσίωση, διδάσκουν στους νεαρούς αθλητές τα μυστικά του μπάσκετ, δίνοντας έμφαση στους κανόνες της ομαδικότητας και του «ευ αγωνίζεσθαι». Η διαδικασία μάθησης και εξέλιξης στην Siris Basketball Academy στοχεύει στην ανάπτυξη, τόσο των αθλητικών δεξιοτήτων, όσο και των προσωπικών αξιών κάθε αθλητή.

Ελάτε να ζήσετε τη μαγεία του μπάσκετ μαζί μας, στον προορισμό όπου η αγάπη για τον αθλητισμό γίνεται πραγματικότητα και η ανάπτυξη των αθλητών είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα!

Η φιλοσοφία μας

Ακρογωνιαίος λίθος της προσπάθειας μας είναι να εμφυσήσουμε στα νέα παιδιά τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι» και της αγάπης για το ιστορικό αυτό άθλημα, μέσα από ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκμάθησης, το οποίο θα αποτελείται από ολιγομελή τμήματα, σύγχρονο αθλητικό εξοπλισμό και την καθοδήγηση ενός έμπειρου προπονητικού επιτελείου.

Ο σκοπός μας

Με γνώμονα τη σωστή διαπαιδαγώγηση, την άρτια εκμάθηση του αθλήματος, την ψυχαγωγία και εξέλιξη των μικρών αθλητών και με κίνητρο την ανιδιοτελή αγάπη μας για το μπάσκετ δημιουργήσαμε μια νέα πρότυπη Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης, η οποία επιθυμούμε να λειτουργήσει ως μια «θερμοκοιτίδα» ανάπτυξης του μπάσκετ στην πόλη και το νομό!

Η ομάδα μας

Γνωρίστε τους προπονητές μας

Η καρδιά της ακαδημίας μας. Το έμψυχο δυναμικό της, που καθημερινά προσπαθεί να δώσει το καλύτερο του εαυτό, τόσο στην εκγύμναση αλλά ακόμη περισσότερο στην διαπαιδαγώγηση των μικρών μας αθλητών.

Τότσιος Κώστας

Υπεύθυνος Ακαδημιών

Προπονητής

Προπονητής

Υπεύθυνος φυσικής κατάστασης

Επικοινωνήστε μαζί μας

Και γίνετε μέλος της ομάδας μας!

Το συντομότερο δυνατό κάποιο μέλος της ομάδας μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας!

Νέα και εκδηλώσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα της ομάδας μας και ενημερωθείτε για επερχόμενες ενέργειές μας!