Τα παιδιά μας δίπλα στην «Επίσημη Αγαπημένη»!

Η “Επίσημη Αγαπημένη” όλων των Ελλήνων επέστρεψε να αγωνιστεί μετά από 34 χρόνια στη Θεσσαλονίκη και τα μέλη των συνεργαζόμενων ακαδημιών «Siris Basketball Academy» και Ικάρων Σερρών βρέθηκαν στο πλευρό της για να την υποστηρίξουν, ζώντας μια σπουδαία εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη ανεξίτηλα στη μνήμη τους.

Με την ευγενική υποστήριξη των χορηγών της Ακαδημίας μας (Θέρμη-Τηλεθέρμανση Α.Ε., Γατίδης Α.Ε., Μαθητικό Σπουδαστήριο) και υπό τη συνοδεία σύσσωμου του προπονητικού επιτελείου της (Κ. Τότσιος, Ζ. Παπούδας και Α. Λυκίδης) περισσότεροι από 140 γονείς και παιδιά έλαβαν θέση στη “μπλε κερκίδα των Πελαργών” και πανηγύρισαν τη νίκη της Εθνικής μας απέναντι στη Λευκορωσία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023!

Ξεχωριστή στιγμή για όλους αποτέλεσε η είσοδος στο γήπεδο του θρυλικού Νίκου Γκάλη, ο οποίος παρακολούθησε τον αγώνα δίπλα στον σπουδαίο καλαθοσφαιριστή David Ingram.

Τέλος, άξια αναφοράς ήταν η θερμή υποδοχή των υπευθύνων της ΕΟΚ που φρόντισαν για την καλύτερη εξυπηρέτηση των παιδιών μας στο “Nick Galis Hall” και έδωσαν στο καθένα ένα μικρό δώρο από τα επίσημα αντικείμενά της.

Η μεταφορά και παρουσία των μελών μας στο γήπεδο πραγματοποιήθηκε με την αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.