Σκοράρουμε για την αλληλεγγύη!

by sirisba.gr

by sirisba.gr

Η και η Ιατρική Διάγνωση – Τομογραφία συνδιοργάνωσαν φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ την Κυριακή 7 Μαΐου στο με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού.
Μέσα σε ένα χαρούμενο «οικογενειακό» κλίμα, πλήθος μικρών αθλητών της ακαδημίας μαζί με τους γονείς τους, φίλοι και χορηγοί του . . . . – , καθώς και εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού με τις στολές τους, κατέκλισαν το κλειστό γυμναστήριο-στολίδι της πόλης μας και αγωνίστηκαν με σκοπό την ενίσχυση του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Σερρών.
Μπασκετικά, οι ρόλοι αυτή την φορά ήταν αντίστροφοι: Οι γονείς αγωνίστηκαν στο ντέρμπι των προπονητών μας ” ” ” “, ενώ τα παιδιά τους παρακολούθησαν με ενθουσιασμό την αναμέτρηση από την κερκίδα! Οι 31 καλαθοσφαιριστές (μεταξύ των οποίων και 2 μαμάδες) ντύθηκαν με τις αθλητικές στολές που ευγενικά προσέφερε ο Σύνδεσμος των «Πελαργών» που εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του κ. . Το τζάμπολ της αναμέτρησης έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΚΜ κ. , ενώ διαιτήτευσαν με πλήρη επιτυχία ο παλαίμαχος ρέφερι κ. και ο Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας κ. . Οι αγωνιζόμενοι που χωρίστηκαν μετά από προσωπική επιλογή των προπονητών Κώστα Τότσιου και Ζήση Παπούδα διασκέδασαν με την ψυχή τους το παιχνίδι, το οποίο είχε τεράστιο ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκειά του με συνεχείς εναλλαγές του σκορ και συγκλονιστικό φινάλε που κρίθηκε για έναν πόντο στο τελευταίο δευτερόλεπτο με buzzer bitter τρίποντο του Χρόνη Βαδιάκα υπέρ της ομάδας των μπλε!
Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, παρουσία εκπροσώπων ιατρών της Ιατρικής Διάγνωσης Τομογραφίας κ.κ. . (Ακτινοδιαγνώστη), . (Καρδιολόγου), . (Ορολόγου) και . (Παθολόγου/Φυσιολόγου της Άσκησης), έγινε η παράδοση Προπλάσματος Α’ Βοηθειών στον Γραμματέα του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Σερρών κ. , ο οποίος αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο των εθελοντών του και στην αξία της συγκεκριμένης δωρεάς!
Οι συνεργάτες και χορηγοί της ομάδας KEA Α.Ε., Flos Greece, Acs Courier Serres, Agrotopos και Elpida Resort & SPA ήταν υποστηρικτές της εκδήλωσης.
Τέλος, ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Σερρών κ. για τη συνολική αγαστή συνεργασία με την ομάδα μας, τον φαρμακοποιό κ. για την αμέριστη συμπαράσταση, καθώς και τον κ. με τους συνεργάτες του από τον «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ» Ανεξάρτητος για τη φωτογραφική κάλυψη της εκδήλωσης.