Μια οικογενειακή γιορτή γεμάτη από παιδιά και συγκίνηση!

Με μεγάλη επιτυχία o Καλαθοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Σερρών – ΣΙΡΙΣ 2021 πραγματοποίησε την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2023 την παραδοσιακή Kοπή Βασιλόπιτας. Διακόσιοι περίπου αθλητές, προπονητές, γονείς και φίλοι του Σωματείου κατέκλισαν την ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του φιλόξενου Ξενοδοχείου & και διασκέδασαν μέσα σε οικογενειακό κλίμα με τις μουσικές του γνωστού Σερραίου Dj Χάρη Δελλή. Το φλουρί της καλαίσθητης και νοστιμότατης βασιλόπιτας που επιμελήθηκε με αγάπη η εταιρεία «Γατίδης Fresh», χορηγός ένδυσης της ομάδας, και έκοψε ο Πρόεδρος του ΔΣ κ. Αλέξανδρος Παπαπαναγιώτου, έπεσε στο Τμήμα 2012 της σύγχρονης και πρότυπης , τους αθλητές τους οποίους θα δεξιωθεί ξεχωριστά η Διοίκηση σύντομα.

Το κορυφαίο γεγονός της εκδήλωσης αποτέλεσε ο τηλεοπτικός χαιρετισμός των παραβρισκόμενων και της ομάδας μας από μια εμβληματική μορφή του ελληνικού μπάσκετ, του Νίκου Ζήση, της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, Πρωταθλητή Ευρώπης και Δευτεραθλητή Κόσμου με την «Επίσημη Αγαπημένη»!

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η Διοίκηση τους Κ.Α.Ο.Σ. – ΣΙΡΙΣ 2021 θέσπισε τις παρακάτω κατηγορίες βραβείων και τίμησε κατά σειρά ανθρώπους που διακρίθηκαν με το έργο τους στην πόλη και τον νομό Σερρών εντός του προηγούμενου έτους :

➝ . : Για τη σχέση εμπιστοσύνης και τη συνολική στήριξη στο έργο της Ακαδημίας μας από ιδρύσεώς της, τα φροντιστήρια εκπαίδευσης που αποτελούν αποκλειστικούς συνεργάτες μας «Μαθητικό Σπουδαστήριο» Μαθητικό Σπουδαστήριο Αφροδίτη Μανταλίδου Γεωργίου της κ. Α. Μανταλίδου και «Κέντρα Ξένων Γλωσσών» της κ. Κ. Φαρμάκη Κέντρα Ξένων Γλωσσών Φαρμάκη.

➝ . : Για τη δημοσιογραφική κάλυψη όλων των αγώνων μπάσκετ στην πόλη μας με χειρόγραφα (!) κείμενα τον κ. Γιώργο Χάψαλη!

➝ . : Για τη συνδιοργάνωση με την ομάδα μας της δράσης « » στη , στην οποία έλαβαν μέρος περισσότεροι από 2000(!) επισκέπτες, τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σερρών κ. Θανάση Μαλλιαρά.

➝ . : Για την ηθική και υλική στήριξη της Χριστουγεννιάτικης φιλανθρωπικής παιδικής θεατρικής παράστασης τον Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α. ΣΕΡΡΩΝ κ. Αλέξανδρο Χαλκιόπουλο.

➝ . : Για την σπουδαία πορεία του Απόλλων Παραλιμνίου στο Κύπελλο Ελλάδος, της πρώτης ερασιτεχνικής ποδοσφαιρικής ομάδας στην ιστορία του θεσμού που έφτασε στην προημιτελική του φάση, τον Πρόεδρο αυτής κ. Δημήτρη Κεραμάρη.

➝ . : Τον καλύτερο μαθητή ανάμεσα στους 206 ενεργούς αθλητές του Κ.Α.Ο.Σ. – ΣΙΡΙΣ 2021 Ανδρέα Σιδηρόπουλο με γενικό βαθμό 19,9/15 κατά το περυσινό ακαδημαϊκό έτος.

Ειδική αναφορά έγινε στους 2 καλαθοσφαιριστές της παιδικής ομάδας, Στέλιο Τότκα και Γιάννη Δασκαλάκη που συμμετέχουν στις Μικτές Ομάδες της Ε.ΚΑ.Σ.Α.ΜΑ.Θ., καθώς και στους 2 ιατρούς κ.κ. Κώστα Δασκαλάκη καρδιολόγο και Γιώργο Χατζίκα ΩΡΛ που προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους ως ιατροί αγώνων στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Τέλος,  ευχαριστούμε θερμά:

➤ Τους μεγάλους χορηγούς της εκδήλωσης ξενοδοχεία Mykonos Essence Hotel στον Ορνό και Joya Ofrynio Stylish Suites στην παραλία Οφρυνίου.

➤ Την Anthrax Machines, τις παιδικές κατασκηνώσεις Tzioni Summer Camp, το εστιατόριο Δέλεαρ μαγειρείο και τα καταστήματα Computer Experts, & Μαμ & νάνι, που ως υποστηρικτές της ομάδας μάς τίμησαν με την παρουσία τους.

➤ Το κατάστημα Public, την , τα ξενοδοχεία & Elpida Resort & SPA και Ξύλινο Χωριό στο Άγκιστρο, το Φαρμακείο στον Λευκώνα και την αντιπρόσωπο της στις Σέρρες κ. Μαρία Λαμπριανίδου, για την προσφορά των πρωτότυπων δώρων τους.

➤ Την Γατίδης Fresh (Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική) για την επιμέλεια και προσφορά της βασιλόπιτας.

➤ Τη . που φιλοτέχνησε τα βραβεία και την εταιρεία φυσικών προϊόντων διατροφής Σερραία για τα δώρα που τα συνόδευαν.

➤ Τον μόνιμο συνεργάτη της ομάδας Christos Antoniou Photography για τη φωτογράφιση και το Serrespost για την τηλεοπτική κάλυψη.

Ο θεμέλιος λίθος της λειτουργίας του Κ.Α.Ο.Σ. – ΣΙΡΙΣ 2021 είναι η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης, προπονητών, γονέων και φιλάθλων που περιφρουρεί το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο του, δηλαδή τα παιδιά του!

➤ Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και πολλά χαμόγελα!