Κοπή βασιλόπιτας

Την παραδοσιακή Kοπή Βασιλόπιτας πραγματοποίησε για πρώτη φορά στην ιστορία της, αλλά με μεγάλη επιτυχία μέσα σε οικογενειακό κλίμα, η νεοσύστατη και πρότυπη Siris Basketball Academy. Η εταιρεία «Γατίδης Fresh» (Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική) χορηγός ένδυσης της ομάδας μας, την οποία ευχαριστούμε θερμά, επιμελήθηκε με αγάπη τόσο την καλαίσθητη και νοστιμότατη βασιλόπιτα, όσο και τα ατομικά κεράσματα των αθλητών μας.

Λόγω των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία του ιού Covid-19 η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σπονδυλωτά, ώστε να συμμετέχουν ενεργά και οι 171 αθλητές 9 ενεργών τμημάτων της Ακαδημίας. Τα μέλη της διοίκησης, μαζί με το προπονητικό και επιστημονικό επιτελείο, συγκεντρωθήκαν με τις οικογένειές τους στο cafe του φιλόξενου Elpida Resort & Spa, ενώ οι νεαροί καλαθοσφαιριστές ανά τμήμα στον φυσικό τους χώρο, εντός γηπέδου.

Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Αλέξανδρος Παπαπαναγιώτου στον χαιρετισμό του ευχαρίστησε όλες τις υγιείς δυνάμεις του Σερραϊκού Αθλητισμού που από τον Σεπτέμβριο του 2021 στήριξαν την SBA στα πρώτα της βήματα, ενώ έκανε ιδιαίτερη αναφορά τόσο στη σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ διοίκησης-προπονητών-γονέων η οποία αποτελεί το θεμέλιο λίθο λειτουργίας αυτής της φιλόδοξης ομάδας, όσο και στο «πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο» της που είναι τα παιδιά της!

Για την ιστορία, το φλουρί έτυχε στην Παιδική Ομάδα, ενώ στα επιμέρους Τμήματα οι τυχεροί του 2022 ήταν:

2013-14 (Α): Σωκράτης Φαντσιούδης

2013-14 (Β): Χρήστος Τσαούσης

2012 (Α): Στέφανος Μπαρτζάς

2012 (Β): Κωνσταντίνος Μπεντιούλης

2011: Στράτος Πιστικόζογλου

2009-10 (Α): Αλέξανδρος Κολοβός

2009-10 (Β): Φίλιππος Τριανταφυλλίδης

2008: Παναγιώτης Λιούρας

Παιδικό: Στέλιος Βεζυργιαννίδης

Τέλος, ευχαριστούμε τους χορηγούς μας «Θέρμη-Τηλεθέρμανση» και «Μαθητικό Σπουδαστήριο», οι οποίοι μερίμνησαν για τα κασκόλ και τα T-S της Εθνικής Ομάδας που έλαβαν ως δώρα οι τυχεροί της εκδήλωσης.

Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χαμόγελα . . . χωρίς μάσκες!