Η Siris Basketball Academy δίπλα στην Εθνική Ελλάδος!

Η Siris Basketball Academy στήριξε και πάλι την “Επίσημη Αγαπημένη” με την παρουσία της στον αγώνα για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου 2023 εναντίον της Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ που διεξήχθη Λάρισα. Η 15μελής αποστολή της Ακαδημίας μας είχε ως επικεφαλής τα 2 μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Ανέστη Σταυρόπουλο (Γεν. Αρχηγό) και Νίκο Παπαδημητρίου (Ταμία), οι οποίοι μαζί με τους γονείς και τον ιατρό της ομάδας Δρ. Θάνο Μηλούση συνόδεψαν τους μικρούς αθλητές μας.

Αρχικά, τα παιδιά μας επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο της πόλης όπου διέμενε η Εθνική μας Ομάδα και είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν, τόσο με το προπονητικό επιτελείο, όσο και με τους αθλητές της. Στη συνέχεια, μετέβησαν στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεάπολης, όπου ενώθηκαν με το γκρουπ των Πελαργών κι έλαβαν πρώτη θέση στην κερκίδα με τα τύμπανα του Συνδέσμου ακριβώς πίσω από τον πάγκο της Εθνικής μας.

Η μοναδική εμπειρία στο κατάμεστο γήπεδο που για 40’ αγωνιστικά λεπτά υποστήριζε με παλμό την «Επίσημη Αγαπημένη» στη νικηφόρα της αναμέτρηση θα μείνει  για πάντα χαραγμένη στο μυαλό όλων.

«Ελλάς ολέ, σε σ’ άφησα ποτέ και στη Λάρισα ήρθα να σε δω και να τραγουδώ…»