Η «Γατίδης Fresh» χορηγός ένδυσης της Siris Basketball Academy!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε στην οικογένεια των χορηγών της «Siris Basketball Academy» την εταιρία «Γατίδης Fresh», η οποία στηρίζει την Ακαδημία μας ως «χορηγός ένδυσης»!

Η εταιρία «Γατίδης Fresh» δραστηριοποιείται στον χώρο της αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής από το 1978, προσφέροντας πάνω από 50 είδη άρτου, 45 είδη σφολιατοειδών & χειροποίητων πιτών & 151 είδη ζαχαροπλαστικής, φροντίζοντας με αυτό τον τρόπο, να μην λείψει τίποτα από το οικογενειακό τραπέζι! Μάλιστα, αφουγκραζόμενοι τις ιδιαίτερες διατροφικές ανάγκες μικρών και μεγάλων, παρέχει πληθώρα προϊόντων χωρίς γλουτένη & προσθήκη ζάχαρης. Πιστή στις εταιρικές της αξίες, προσπαθεί να δημιουργήσει θετικό αντίκτυπο στην τοπική κοινωνία, ενισχύοντας δράσεις που συμβάλλουν στη βελτίωση και εξέλιξη των παιδιών μέσω του αθλητισμού, του πολιτισμού και της εκπαίδευσης, στηρίζοντας επιλεγμένους συλλόγους, σωματεία και ιδρύματα!

Την ευχαριστούμε και δημόσια για την έμπρακτη στήριξη στο όραμα & την προσπάθειά μας να διαδώσουμε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στους μικρούς μας φίλους!