Η ACS Courier Σερρών υποστηρίζει τη Siris Basketball Academy!

‘Ένας ακόμη πολύτιμος «συμπαίκτης» προστέθηκε στην οικογένεια της «Siris Basketball Academy»!Ο λόγος για την εταιρία «ACS Courier» η οποία στηρίζει την προσπάθεια της Ακαδημίας μας ως «υποστηρικτής»!

Η ACS Ταχυδρομικές Υπηρεσίες Μ.Α.Ε.Ε., λειτουργεί στην Ελληνική αγορά από το 1981 και αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο της, διακινώντας ετησίως πάνω από 50 εκατομμύρια αποστολές, από το σύνολο των υπηρεσιών της (courier και post). Η εταιρεία διαθέτει το μεγαλύτερο αυτόνομο δίκτυο στην Ελλάδα, με περισσότερα από 600 σημεία εξυπηρέτησης (σε Ελλάδα, Κύπρο, Αλβανία και Βουλγαρία) και 3.000 εξειδικευμένους εργαζομένους, ενώ έχει αναπτύξει την αρτιότερη οργάνωση και τεχνογνωσία στο χώρο της, με τις πιο σύγχρονες υποδομές σε μηχανογραφικό εξοπλισμό και αυτόματα συστήματα διαλογής/παρακολούθησης των αποστολών. Παράλληλα, επενδύει συνεχώς σε υποδομές και στο σχεδιασμό νέων πρωτοποριακών υπηρεσιών και προϊόντων για την πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των Πελατών της, ώστε να καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες επικοινωνίας εκατοντάδων χιλιάδων επιχειρήσεων και ιδιωτών, με ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Το κατάστημα στις Σέρρες βρίσκεται στη Βενιζέλου 91.

Η διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο, την ευχαριστούν δημόσια για την έμπρακτη στήριξη στο όραμα & την προσπάθεια να διαδοθεί το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στους μικρούς μας φίλους!