Ανανέωση συνεργασίας και για τη νέα περίοδο με τον Δρ. Θοδωρή Καννά

Η διοίκηση της βρίσκεται στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την ανανέωση της συνεργασίας και για τη νέα περίοδο με τον Δρ. Θοδωρή Καννά, ο οποίος θα προσφέρει τις πολύτιμες γνώσεις και υπηρεσίες του ως υπεύθυνος φυσικής κατάστασης των αθλητών της Ακαδημίας μας!

➝ Ο Δρ. Καννάς είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Σερρών, κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Προπονητική Αθλημάτων» και διδακτορικό με ειδικότητα στην «Κινησιολογία», ενώ στο βιογραφικό του συγκαταλέγονται πολλές πρωτότυπες ερευνητικές εργασίες που ανακοινώθηκαν και δημοσιεύθηκαν σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά, αντίστοιχα.

➝ Η προπονητική του διαδρομή, κατά την οποία ασχολείται κυρίως με την αξιολόγηση και τη μεγιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης, είναι πλούσια ξεκινώντας από το 2001 σε ακαδημίες του στίβου και του ποδοσφαίρου. Στην καλαθοσφαίριση, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου, πανηγυρίζει 4 ανόδους με Σερραϊκές ομάδες, το 2009 με τους Ικάρους στην Α2, το 2014 με τον Ορφέα Ν. Σκοπού στη Γ’ Εθνική και τη διετία 2018-2020 με τον Πανσερραϊκό διαδοχικά από το τοπικό πρωτάθλημα στη Β΄Εθνική.

➝ Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη συνέχιση του σπουδαίου έργου του!