Αποκριάτικο παιδικό ξεφάντωμα με…φιλανθρωπικό σκοπό!

Η πρότυπη και σύγχρονη σε συνεργασία με τον Σύλλογο «Σερραίες Μανούλες» (Σύλλογος Σερραίες Μανούλες) διοργάνωσαν την προηγούμενη Κυριακή στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Philippos Xenia (Philippos Xenia Hotel) το μεγαλύτερο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ της πόλης με το σύνθημα «Ξεφαντώστε και Ξε-Δώστε». Ο σκοπός της εκδήλωσης ήταν διττός: Να διασκεδάσουν τα παιδιά και, ταυτόχρονα, να μάθουν την έννοια της προσφοράς και της φιλανθρωπίας στηρίζοντας το σπουδαίο έργο του ΚΑΑμΕΑ Σερρών που περιθάλπτει (και) συνομήλικούς τους.

Οι διοργανωτές κατήρτισαν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα διασκέδασης για όλους τους καλεσμένους. Η Ελένη φρόντισε για το των παιδιών, ο ξεσήκωσε με τη μουσική του μικρά και «μεγάλα» παιδιά, ενώ η ομάδα κλόουν « » προσέφερε με το διαδραστικό της πρόγραμμα για περισσότερη από μία ώρα σπαρταριστό γέλιο! Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έλαβε χώρα η παραδοσιακή κλήρωση δώρων που προσέφεραν με αγάπη στα παιδιά οι Σερραϊκές επιχειρήσεις Lemon Tree Kids (παιδικά ρούχα) (Lemon Tree Kids) , Σερραία (Σερραία) (φυσικοί χυμοί και μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη), Σινέ Κρόνιον (cinema ΚΡΟΝΙΟ), το βιβλιοπωλείο Γραμμή, το e-shop SportBoutique.gr (Sportboutique.gr) και το νέο πολύ-ιατρείο της πόλης μας Άγιος Θεράπων (Πολυιατρείο Άγιος Θεράπων). O Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης «Tzioni Summer Camp» Tzioni Summer Camp προσέφερε στους μικρούς της φίλους μια δωρεάν 15ήμερη (!) διαμονή για το προσεχές καλοκαίρι, ενώ η δύο δωρεάν ετήσιες (!) συνδρομές, για ένα κορίτσι κι ένα αγόρι!!

Ευχαριστούμε θερμά:

➝ Την Πρόεδρο του Συλλόγου «Σερραίες Μανούλες» κ. Βασιλική Πέτσα και τα μέλη του ΔΣ για την άριστη συνεργασία!

➝ Τα καταστήματα 177 Street Σέρρες , Lemon Tree Kids και Γραμμή για την αφιλοκερδή υποστήριξη στην προπώληση των εισιτηρίων.

➝ Το epiloges.tv και το Serrespost για την τηλεοπτική κάλυψη της εκδήλωσης και τον Ανεξάρτητος για το φωτογραφικό ρεπορτάζ.