Siris Basketball Academy Siris Basketball Academy

Βράβευση 𝝢. 𝝘κάλη

Περίπου 50 μέλη από τη μεγάλη οικογένεια της 𝗦𝗶𝗿𝗶𝘀 𝗕𝗮𝘀𝗸𝗲𝘁𝗯𝗮𝗹𝗹 𝗔𝗰𝗮𝗱𝗲𝗺𝘆 συμμετείχαν στην αποστολή των Πελαργών από όλη την Ελλάδα για παραβρεθούν οργανωμένα στις κερκίδες του ΟΑΚΑ και όχι μόνο να τιμήσουν με την παρουσία τους τον ζωντανό θρύλο 𝝢𝝞𝝟𝝤 𝝘𝝟𝝖𝝠𝝜, αλλά και να παρακολουθήσουν τη σπουδαία φιλική αναμέτρηση της Επίσημης 🇬🇷 Αγαπημένης απέναντι στη Σλοβενία του Ντόνσιτς.

Μικροί αθλητές με τους γονείς τους, προπονητές και μέλη της διοίκησης ταξίδεψαν είτε με το λεωφορείο της αποστολής, είτε ιδιωτικά και κατέλυσαν στο ξενοδοχείο Civitel Attik απολαμβάνοντας, μεταξύ άλλων, και στιγμές χαλάρωσης στην πισίνα. Ωστόσο, όταν έφθασε η ώρα της βράβευσης και του αγώνα ήταν όλοι εγκαίρως στις θέσεις τους μέσα στο γήπεδο. Ο πιο σπουδαίος Έλληνας Αθλητής που άλλαξε το ρου του μπάσκετ στη χώρα μας, μας έκανε να κλάψουμε από συγκίνηση όταν βούρκωσε ο ίδιος στην αποθέωση του ονόματός του σπο 15.000 θεατές! Η Εθνική μας ομάδα μας αποζημίωσε με την εμφάνιση και τη νίκη της, αφήνοντας ελπίδες διάκρισης ενόψει του Παγκόσμιου Κυπέλου!! Τέλος, η παρακολούθηση δια γυμνού οφθαλμού του NBAer Λούκα Ντόνσιτς ήταν μια εμπειρία ζωής…Μετά το τέλος του αγώνα οι μικροί αθλητές μας πήραν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τα ινδάλματά τους.

Στο περιθώριο του ταξιδιού, εκπρόσωποι του ΔΣ της ομάδας μας επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις της Eurohoops και αντάλλαξαν απόψεις για την οργάνωση της λειτουργίας του γηπέδου και της ακαδημίας με τον διευθυντή της Θοδωρή Παπαλουκά, πρώην διεθνή καλαθοσφαιριστή και Πρωταθλητή Ευρώπης με το εθνόσημο.

➝ Ευχαριστούμε 🙏 θερμά τους χορηγούς της ομάδας 𝝝𝝚𝝦𝝡𝝜 – 𝝩𝝜𝝠𝝚𝝝𝝚𝝦𝝡𝝖𝝢𝝨𝝜 Θέρμη-Τηλεθέρμανση, 𝝫𝝖𝝚𝝝𝝮𝝢 Faethon, 𝝘𝝖𝝩𝝞𝝙𝝜𝝨 𝗙𝗥𝗘𝗦𝗛 Γατίδης Fresh και 𝗔𝗖𝗦 Acs Courier Serres για την υποστήριξη της δράσης, καθώς και τους “Πελαργούς” για τη φιλοξενία.

Share Post :

More Posts